FURORNA PRESENTERAR

MY WAY

- en resa 1960-talet -

 

Kören Furorna i Esbo söker ständigt nya uttrycksmöjligheter. De senaste åren har kören fokuserat på klimatfrågor och i fjol begicks ett storslaget 30-årsjubileum.

Följande stora konsertprojekt är en djupdykning i lättare musik från 1960-talet. Furornas sångare var då spirande unga tallar som slukade den härliga 60-talsmusiken med hull och hår. Vi hittar ett antal av musikhistoriens stora namn som Bob Dylan, The Beatles, Simon & Garfunkel och The Beach Boys, för att nämna endast några.

- Det har varit obeskrivligt och nästan overkligt att få återuppleva vår ungdoms musik på det här sättet, i snärtiga och inte alldeles enkla körarrangemang. Att vi dessutom har en alldeles fantastisk kompgrupp med oss på konserten gör att alla förutsättningar finns för en huisig nostalgitripp, säger Furornas ordförande Benita Bärlund.

Konserten har rubriken My Way och görs i Nya Paviljongen i Grankulla onsdagen den 5 juni 2024 klockan 18.00. Det bjuds på idel örhängen och kända låtar från tiden som präglades av Peace and Love! På programmet står 60-talsgodingar som A whiter shade of pale, Blowin in the wind, California dreamin’, God only knows, My Way, The sound of silence, Yesterday och många fler!

Varmt välkommen på en nostalgisk tripp!


My Way - Furorna reser i 1960-talet

Onsdag 5.6.2024 kl. 18.00

Nya Paviljongen i Grankulla

 

FURORNA

Curt Qvarnström, bas

Juho Peltoniemi, trummor

Robi de Godzinsky, piano

Håkan Wikman, dirigent

 

Biljetter 20 euro (inkluderar ett glas skumvin i pausen) i förköp av korister och vid dörren.


Sprid gärna vår konsertflyer

png

pdf

 

Projektsångare! Välkommen med i höstens storprojekt! 

Projektilaulaja! Tervetuloa mukaan syksyn suurprojektiin!

Läs mer - Lue lisää

Furorna på Instagram

Vi finns på Facebook

 

FURORNA - för dej!


Pensionärskören Furorna är en ambitiös, välorganiserad och miljömedveten kör.

Intresserade får gärna kontakta vår ordförande Benita Bärlund på barlundbenita ( at ) gmail.com eller tfn 050 5911399.

 

Tack till våra bidragsgivare!

Utan ert ekonomiska bistånd skulle Furorna inte kunna fungera och utvecklas till den kör vi alla önskar jobba för.

Aktiastiftelsen i Esbo Grankulla * Esbo kyrkliga samfällighet * Esbo stad * Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse * Föreningen Konstsamfundet * Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond * Svenska Folkskolans Vänner - SFV Bildning * Svenska Kulturfonden * Understödsstiftelsen för Arbetets Vänner * William Thurings stiftelse