Uruppförande

Furorna firar 30-årsjubileum i år och den 20 oktober ger vi en stor jubileumskonsert i Hagalund. Vi har beställt ett nytt körverk. Ett stort verk för miljön. Skrivet för recitatör, instrumentalister och kör. Musiken är gjord av den rikssvenska tonsättaren, riksspelmannen och sångerskan Maria Hulthén Birkeland och texten är skriven av vår finlandssvenska författare Susanne Ringell. Vi uruppför verket i Hagalunds kyrka fredagen den 20 oktober klockan 18. Välkommen!

pdf

jpg

 

Hjälp oss gärna att sprida infon om vår fina jubileumskonsert!


 

Vi avslutar vårt jubileumsår med att ge två julkonserter. I Ekenäs kyrka den 14 december och i Esbo domkyrka den 15 december. Konserterna bjuder på både gammal och ny julmusik och konserterna görs i samarbete med sopransolist och ackompanjatör.

Furorna på Instagram

Vi finns på Facebook

 

FURORNA - för dej!


Pensionärskören Furorna är en ambitiös, välorganiserad och miljömedveten kör.

Intresserade får gärna kontakta vår ordförande Benita Bärlund på barlundbenita ( at ) gmail.com eller tfn 050 5911399.

 

Tack till våra bidragsgivare!

Utan ert ekonomiska bistånd skulle Furorna inte kunna fungera och utvecklas till den kör vi alla önskar jobba för.

Aktiastiftelsen i Esbo Grankulla * Esbo kyrkliga samfällighet * Esbo stad * Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse * Föreningen Konstsamfundet * Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond * Svenska Folkskolans Vänner - SFV Bildning * Svenska Kulturfonden * Understödsstiftelsen för Arbetets Vänner * William Thurings stiftelse