Sångteknik och uppsjungningsövningar:
Du kan starta Sofias video-uppsjungningsövningar med att klicka här och/eller alternativt öppna hennes skriftliga instruktioner med att klicka här. Utskrifter finns kopierade i ett häfte som du kan få av Solveig.
OBS. Materialet är belagt med copyright och får inte delas vidare till utomstående. 

Nya stamsångboken:
Genom att klicka här kommer du till Sofias ljudfiler för de nya sångerna i nya stamsångboken.  På samma ställe hittar du också vidoeinspelningar av "Sofias kvartett" som sjunger de här sångerna.
OBS. Materialet är belagt med copyright och får inte delas vidare till utomstående.

Information om Finlands svenska sång- och musikförbunds stora sångfest i Helsingfors 10-13.6.2021
Grundinfo om sångfesten: klicka här.
Info om hur du laddar ner  WAV-appen (We are voice)  för att öva in sångfestens sånger hemma klicka här . Koden som efterfrågas är 74CP.

Stämfiler (gammal stamrepertoar):
Stämfiler i midi-format till de flesta sångerna som vi har sjungit under de senaste åren hittar du under fliken "Stämfiler" på den interna sidan.  Den sidan fungerar bra på datorer och surfplattor som klarar av att spela upp ljudfiler i midi-format.  Om du har problem med att spela upp stämfilerna i midi-format kan du i stället klicka här för att komma till "Furornas sticka på nätet".  Där hittar du förutom stämfilerna också en massa andra intressanta filer (se nedan).

"Diligam Te" och "Sånger om mig och dig":
Stämfiler till "Diligam Te" och "Sånger om mig och dig" hittar du också på "Furornas sticka på nätet" genom att klicka här .

Notarkiv:
Under fliken "Notarkiv" på den interna sidan hittar du pdf-versioner av noterna för "aktuella sånger".  Tyvärr tar de här pdf-filerna så mycket plats att bara "de viktigaste" noterna finns här.  En större samling noter i pdf-format hittar du genom att klicka här för att komma till "Furornas sticka på nätet".

Videoinspelningar av konserter:
Genom att klicka här hittar du ett antal videoinspelningar från konserter under åren 2016-2019 .  Ljudinspelningar av samma konserter hittar du på Furornas sticka på nätet .

 

_____________________________
OS 24.09.2020

        
              Sidan tillhandahålls av Finlands svenska sång- och musikförbund